Bedrijven

Sterren Dichterbij voor Bedrijven

Dit jaar stonden de bedrijven centraal in de Nacht van de Nacht (28 oktober) campagne in Noord-Holland. Bedrijven kunnen een grote impact realiseren, en gelukkig doven steeds meer bedrijven de lichten tijdens de Nacht van de Nacht en schakelen over op duurzame buitenverlichting. Wilt u ook besparen op verlichting? Bekijk dan de tips op de website van nacht van de nacht en in de Menukaart verantwoord verlichten.

Succesvolle bedrijven

Een aantal bedrijven in het land is al goed bezig op het gebied van duurzame verlichting, deze mogen dan ook in het zonnetje gezet worden! Over welke bedrijven gaat het? Lees het op de website van nacht van de nacht.

Sterren Dichterbij voor bedrijven in Noord Holland

In Noord-Holland hadden we dit jaar voor het eerst een speciaal “Sterren Dichterbij” aanbod voor bedrijven en organisaties die structureel meer aandacht (willen) besteden aan het verduurzamen van hun verlichting. Zo organiseerden we op donderdagavond 19 oktober een gratis licht&donkerte safari op het terrein van Tata Steel. Lees hier het volledige verslag!

Nacht van de Nacht

In de nacht van zaterdag 28 oktober op zondag 29 oktober 2017 beleefden we voor de 13e keer de landelijke Nacht van de Nacht. Onder meer de volgende bedrijven in Noord-Holland doofden hun reclame en gebouwverlichting: Tata Steel, NUON (kantoren en centrales), ING (hoofdkantoren in Amsterdam), ABN-Amro, PwC Amsterdam, IKEA vestigingen, Interbest (reclamemasten langs snelwegen), Lassie B.V., DUWO, Trebbe West BV, ERCO lighting en Kramer Kunst en Antiek. Ook restaurants deden dit jaar mee, zoals Tanta Bep in Heemstede en het restaurant op Camping de Lakens in Bloemendaal. Benieuwd wie verder de lichten doofden? Kijk op de website van nacht van de nacht.

Deel op