Bedrijven

Sterren Dichterbij voor Bedrijven

Dit jaar staan de bedrijven centraal in de Nacht van de Nacht campagne in Noord-Holland. Bedrijven kunnen een grote impact realiseren, en gelukkig doven steeds meer bedrijven de lichten tijdens de Nacht van de Nacht en schakelen over op duurzame buitenverlichting. Wilt u ook besparen op verlichting? Op de website van nacht van de nacht vindt u heel wat tips.

Succesvolle bedrijven

Een aantal bedrijven in het land is al goed bezig op het gebied van duurzame verlichting, deze mogen dan ook in het zonnetje gezet worden! Over welke bedrijven gaat het? Lees het op de website van nacht van de nacht.

Sterren Dichterbij voor bedrijven in Noord Holland

In Noord-Holland hebben we dit jaar voor het eerst een speciaal “Sterren Dichterbij” aanbod voor bedrijven en organisaties die structureel meer aandacht (willen) besteden aan het verduurzamen van hun verlichting. Zo organiseren we op donderdagavond 19 oktober een gratis licht&donkerte safari op het terrein van Tata Steel voor maximaal 40 bedrijven. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Als u “Sterren Dichterbij” sponsort kunt u hier gegarandeerd aan deelnemen. Bovendien vermelden we uw logo op onze website.
Interesse? Laat het ons weten!

Nacht van de Nacht

In de nacht van zaterdag 28 oktober op zondag 29 oktober 2017 doven bedrijven in Noord-Holland hun reclame- en gebouwverlichting. Vorig jaar doofden onder meer de volgende bedrijven hun verlichting: Tata Steel, NUON Alkmaar, diverse bedrijven op de Amsterdamse Zuid-As (waaronder ABN-Amro), Vrije Universiteit, Cacaolab, Icova, Wieringen Prins, Ikea Haarlem en Sugar City. Ook kleine bedrijven kunnen verlichting doven van bijvoorbeeld hun etalages. Doet uw bedrijf dit jaar ook (weer) mee? Aanmelden kan heel eenvoudig via de website van nacht van de nacht.

Deel op